0

Door Anika Boerdonk, 28 juni 2024

NBC Congrescentrum ontvangt betekenisvol kunstwerk van AVEX International

Een bijzonder geschenk
Vrijdag 21 juni heeft NBC Congrescentrum een bijzonder en betekenisvol kunstwerk cadeau gekregen van Sole Mate AVEX International: een 2,5 meter hoge Ocean Sole giraffe. Dit indrukwekkende kunstwerk is gemaakt van maar liefst 745 teenslippers en symboliseert duurzaamheid en creativiteit.

Duurzame Samenwerking
AVEX heeft ervoor gekozen om NBC in het zonnetje te zetten als dank voor de duurzame samenwerking en het indrukwekkende audiovisuele project dat zij hebben uitgevoerd bij NBC. Voor AVEX was het project bij NBC bijzonder, omdat er veel innovatieve audiovisuele oplossingen zijn gerealiseerd. De kleurrijke handgemaakte giraffe zien zij als een symbool voor de unieke wijze waarop het NBC team voor elke gast een beleving creëert. Dit duurzame geschenk staat voor een duurzame relatie.

Nic&Mic - The Art of Upcycling
Al jarenlang kiest AVEX ervoor om bij bepaalde gelegenheden relaties te verrassen met een duurzaam geschenk van Nic&Mic - The Art of Upcycling. Meer dan 70% van de opbrengst van deze kunstwerken gaat direct naar de makers van Ocean Sole, wat bijdraagt aan eerlijke lonen en het verminderen van plastic afval in Kenia.

Nic&Mic bedankt AVEX International hartelijk voor deze mooie opdracht en wenst NBC en haar bezoekers veel plezier met de vrolijke giraffe.

Lees de volledige story van AVEX op: AVEX Story

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking