Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings

over Nicholas

Regelmatig knijp ik mezelf even in mijn arm om te checken of het allemaal wel echt is. Alweer vijf jaar geleden begon ik samen met mijn broer aan het avontuur met Ocean Sole, en wat voor een!

Regelmatig knijp ik mezelf even in mijn arm om te checken of het allemaal wel echt is. Alweer vijf jaar geleden begon ik samen met mijn broer aan het avontuur met Ocean Sole, en wat voor een! Wat we eerst hobbymatig in de avonduurtjes wilde gaan doen, is inmiddels een mijn fulltime job geworden.

Het dagelijks bezig zijn met The Art of Upcycling geeft enorm veel energie en uitdaging. Zo ben ik de ene dag bezig met het vernieuwen van de webshop of een oude stansmachine aan het testen, de andere dag sta ik voor tweehonderd hoogwaardigheidsbekleders en vertel ik het verhaal van Nic&Mic! 

Inmiddels zijn we zo ‘verwoven’ met lokale kunstenaars & ambachtslieden, dat nieuwe ontwerpen deels door ons gemaakt worden in Nederland. Vervolgens toveren zij deze gepassioneerd om tot slipperbeelden of ander cool stuff

 

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »