Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

over Annelie

Thuis ontstaan nieuwe ideeën aan de keukentafel en werken we samen hard achter de schermen om Nic&Mic verder uit te bouwen!  

Ruim 12 jaar heb ik in de luchtvaartbranche (commerciële en private sector) gewerkt, een baan waar ik ontzettend veel plezier in had en voldoening van kreeg. Na een tijdje begon er wat te wringen, want tijdens mijn werk deed ik eigenlijk niets waar de wereld echt beter van werd, terwijl wij thuis heel bewust met het milieu en duurzaamheid bezig zijn. Aan het einde van een werkdag had ik mijn klanten een fijne, luxe (vakantie)reis bezorgd, echter was dat vaak enkel luxe. Tijd voor verandering dus!

Begin 2017 besloot ik in te stappen in Nic&Mic, waar ik mezelf voornamelijk bezig houd met backoffice werkzaamheden, social media, marketing en webshop/website. Verder neem ik Nicholas zoveel mogelijk taken uit handen zodat hij zich kan focussen op nieuwe kansen en ontwikkelingen, waarbij ik hem uiteraard ondersteun. 

Zelfstandige zijn samen met Nicholas is perfect te combineren met ons gezin met 2 jonge kinderen. Thuis ontstaan nieuwe ideeën aan de keukentafel en werken we samen hard achter de schermen om Nic&Mic verder uit te bouwen!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen