0

over Annelie

Ruim 12 jaar heb ik in de luchtvaartbranche (commerciële en private sector) gewerkt, een baan waar ik ontzettend veel plezier in had en voldoening van kreeg. Na een tijdje begon er wat te wringen, want tijdens mijn werk deed ik eigenlijk niets waar de wereld echt beter van werd, terwijl wij thuis heel bewust met het milieu en duurzaamheid bezig zijn. Aan het einde van een werkdag had ik mijn klanten een fijne, luxe (vakantie)reis bezorgd, echter was dat vaak enkel luxe. Tijd voor verandering dus!

Begin 2017 besloot ik in te stappen in Nic&Mic, waar ik mezelf voornamelijk bezig houd met backoffice werkzaamheden, social media, marketing en webshop/website. Verder neem ik Nicholas zoveel mogelijk taken uit handen zodat hij zich kan focussen op nieuwe kansen en ontwikkelingen, waarbij ik hem uiteraard ondersteun. 

Zelfstandige zijn samen met Nicholas is perfect te combineren met ons gezin met 2 jonge kinderen. Thuis ontstaan nieuwe ideeën aan de keukentafel en werken we samen hard achter de schermen om Nic&Mic verder uit te bouwen!

Meer informatie?

Bel ons!

Wij zijn telefonisch
te bereiken op

0031 (0)411 671853

E-mail

Of stuur een mailtje

[email protected]

Social media

Socials

Nic&Mic

Kapelweg 6a
5281 LR Boxtel
Nederland Bekijk op Google Maps

VAT: NL857346167B01
Chamber of Commerce number: 68212038

- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking