Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Wie zijn wij?

Nic&Mic staat voor de broers Nicholas en Michael Ninaber van Eijben. In 2014 is Michael tijdens een stage in Kenia in contact gekomen Ocean Sole. Eenmaal thuis ontstond door een succesvolle crowdfunding campagne Nic&Mic.

Nic&Mic staat voor Nicholas en Michael Ninaber van Eijben. In 2014 is Michael tijdens een stage in Kenia in contact gekomen met de organisatie Ocean Sole. Nicholas, de broer van Michael en co-founder van Nic&Mic, had altijd al een passie voor sociaal ondernemerschap. Geïnspireerd door diens missie besloten ze Ocean Sole naar een hoger niveau te tillen. Door een succesvolle crowdfunding campagne werden de eerste stappen gemaakt en ontstond Nic&Mic.

Inmiddels is Nic&Mic uitgegroeid tot een organisatie met een duurzame en sociale missie. De succesformule waarmee Nic&Mic Ocean Sole in Nederland en daarbuiten op de kaart heeft gezet, past Nic&Mic nu op meerdere organisaties toe. Er zijn mooie samenwerkingen met verschillende organisaties, zoals Ashanti Design, ACT en Chako Zanzibar. De missie? Afval opruimen, er iets moois van maken en zorgdragen voor continuïteit van gedegen werkgelegenheid voor de makers. Ofwel: The Art of Upcycling!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen