Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!
Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!

Door Anika, 17 april 2024

Nieuwe Sole Mate Ketjen

Chemisch bedrijf Ketjen Corporation heeft het Akkoord van Parijs omarmd als onderdeel van hun toewijding aan duurzaamheid. Nic&Mic is vereerd om een kleine maar impactvolle bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Ketjen, waaronder het verstrekken van symbolische geschenken en decoratieve elementen voor conferenties en evenementen.

Symbolische geschenken en decoratieve elementen

Een iconische Ocean Sole giraffe vergezelt het Ketjen team naar conferenties over de hele wereld, terwijl op maat gemaakte, kleurrijke Acaciabomen worden uitgedeeld als symbool voor boomplantactiviteiten in Afrika. Deze geschenken worden niet alleen in Europa gebruikt, maar ook wereldwijd op beurzen en evenementen in de VS, Singapore en India.

Impactvolle resultaten

In 2023 heeft Ketjen bijgedragen aan het upcyclen van 3972 oude slippers en het opruimen van 1590 kilo afval op de stranden van Kenia, wat niet alleen bijdraagt aan het verminderen van plastic afval, maar ook aan het creëren van stabiele inkomens en werkgelegenheid voor lokale medewerkers.

Dankbaarheid en vooruitzichten op verdere samenwerking

Nic&Mic is dankbaar voor het vertrouwen van Ketjen en erkent specifiek de positieve impact van Edith Missot, Event Planner bij Ketjen. Er wordt uitgekeken naar verdere samenwerkingen die het gemeenschappelijke doel van positieve impact blijven bevorderen.

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »