0

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

Door Anika , 13 juni 2023

Meet the team - Dit is Anika

Na meer dan 15 jaar werkervaring in de marketing binnen IT-bedrijven heeft Anika sinds januari 2023 de overstap gemaakt naar Nic&Mic. En daar zijn wij als Nic&Mic enorm blij mee!

Anika: "Het mooie van Nic&Mic vind ik dat wij echt staan voor stap voor stap de wereld een beetje mooier (en schoner) maken. Bij Nic&Mic draait alles om upcycling, een stap verder dan recycling, waarbij afvalmaterialen in Afrika worden omgetoverd tot prachtige kunstwerken en gebruiksvoorwerpen door de lokale bevolking. Elk product is met de hand gemaakt en uniek, met een inspirerend verhaal erachter."

Met de marketingkennis en -ervaring van Anika kan ze Nic&Mic helpen het enthousiaste verhaal te vertellen. Daarmee kan ze zeker een bijdrage leveren aan het grote gedurfde dappere doel. Dat is ‘2.500 mensen in Afrika aan het werk met upcycling in 2035.'

"Het mooie is dat elk product een uniek verhaal van duurzaamheid, creativiteit en positieve impact vertelt. Ik wil heel graag samen met Nicholas en Annelie bouwen aan een mooiere toekomst, één verhaal tegelijk!" 

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking