0

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

African Queen 150x210cm

Productomschrijving
Het African Queen kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia. Het bevat ongeveer 40 geupcyclede, niet-draagbare of niet-verkoopbare jeans, allen verzameld in Nairobi. Door gebruikt textiel in te zamelen e...

Het African Queen kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia. Het bevat ongeveer 40 geupcyclede, niet-draagbare of niet-verkoopbare jeans, allen verzameld in Nairobi.

Door gebruikt textiel in te zamelen en te upcyclen, geeft Africa Collect Textiles (ACT) hét startsein voor een circulaire economie voor textiel in Afrika. Ze voorkomen dat materialen worden weggegooid op het land of verbrand worden in de open lucht. Daarnaast creëren ze gedegen en goed betaalde banen.

De afbeelding van de krachtige Afrikaanse vrouw is bewust groter dan het kleed zelf, haar ambities reiken verder en barsten uit de bestaande kaders.

 

Afmetingen: 210 x 150 cm
Materiaal: spijkerstof, spijkerstof

Ieder uniek kleed is voorzien van een nummer en de naam van de wever. Met een ACT African Queen kleed heb je niet alleen een uniek en prachtig kleed, maar maak je direct een statement richting de kledingindustrie en creëer je bewustwording over het alsmaar groeiende fast fashion-probleem.

Vragen over dit kleed of een showroomafspraak maken? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0031411671853.

 

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Irene op 12 December 2022
  Kleuren zijn mooi, grootte van het kleed is super en de gestyleerde African Queen zorgt dat het vloerkleed in huis makkelijk is toe te voegen. Dat het gemaakt is van afgedankt denim, de maker een eerlijke prijs krijgt en texti...
  Kleuren zijn mooi, grootte van het kleed is super en de gestyleerde African Queen zorgt dat het vloerkleed in huis makkelijk is toe te voegen. Dat het gemaakt is van afgedankt denim, de maker een eerlijke prijs krijgt en textiel een tweede kans krijgt maakt het kleed nog mooier!
 • 5 / 5
  Gepost door: Els op 11 November 2021
  Prachtig kleed gekocht. De kleuren zijn nog mooier als op de foto. Zo als altijd goed verpakt en op tijd geleverd. Echt een aanrader als je iets moois en aparts in je kamer of hal wilt neerleggen
Schrijf je eigen review

Denim African Queen kleed plus ophangsysteem

Ophangsysteem Denim Kleed - Maatwerk Artikel

African Queen 150x210cm

African Queen 150x210cm

€710,50

Denim African Queen kleed plus ophangsysteem

Incl. btw
In mijn mandje

Dit heb je eerder bekeken

African Queen - Upcycled denim kleed 150x210cm
African Queen - Upcycled denim kleed 150x210cm

Het African Queen kleed is een eer...

Het African Queen kleed...

Op voorraad
€698,00
Toevoegen
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking