Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!
Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!

Vaas van teenslippers

Productomschrijving
We mochten voor Reflower aan de slag om vazen van teenslippers te laten maken door Ocean Sole. En dat is gelukt!  Deze vazen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel/wit, roze/rood en multicolor (zoals de teenslipperbeelden). De kleur (blauw-rood/roze-geel) die je kiest is de basiskleur van de vaas en heeft altijd een twééde kleur. Kies je v...

We mochten voor Reflower aan de slag om vazen van teenslippers te laten maken door Ocean Sole. En dat is gelukt! 

Deze vazen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel/wit, roze/rood en multicolor (zoals de teenslipperbeelden). De kleur (blauw-rood/roze-geel) die je kiest is de basiskleur van de vaas en heeft altijd een twééde kleur. Kies je voor de multicolor vaas, dan bevat de vaas allerlei kleurencombinaties zoals ook de teenslipperbeelden zijn.

De hoogte van de vaas is 32 centimeter en de breedte aan de bovenkant is +/- 26 centimeter.

Praktisch puntje; de vaas is verzwaard aan de onderkant waardoor de vaas stevig staat. De vaas is echter niet waterdicht en daardoor enkel geschikt voor duurzame kunstbloemen. 

 

De vaas inclusief kunstbloemen kan gehuurd worden via Reflower op basis van een maandabonnement. Meer informatie hierover vind je op deze link. https://www.reflower.nl/collections/xl-reflower

Reflower.nl is dé duurzame bloemenbieb en het groenere alternatief voor verse bloemen. Ze hebben ruim 800 vazen met kunstbloemen in omloop voor particulieren en bedrijven. Zero Waste, 100% Circulair en CO2 neutraal. En... net als Nic&Mic is Reflower een Social Enterprise met een missie.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je eerder bekeken

Flip Flop Vaas
Flip Flop Vaas

Haal de lente in huis met een Ocea...

Haal de lente in huis m...

Op voorraad
€180,00
Toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »