Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!
Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!

Hollandse Koe Medium

Productomschrijving
Er is geen bekender icoon voor Nederland en ons prachtige landschap dan de Hollandse koe! Daarom hebben wij de kunstenaars in Kenia gevraagd om Hollandse koeien in de bekende Ocean Sole kleuren te maken. Vind je onze kleurrijke beelden leuk en wil je gaan voor een stukje vaderlandse trots? Kies dan voor deze Hollandse Koe. Voor verzamelaars zal di...

Er is geen bekender icoon voor Nederland en ons prachtige landschap dan de Hollandse koe! Daarom hebben wij de kunstenaars in Kenia gevraagd om Hollandse koeien in de bekende Ocean Sole kleuren te maken.

Vind je onze kleurrijke beelden leuk en wil je gaan voor een stukje vaderlandse trots? Kies dan voor deze Hollandse Koe. Voor verzamelaars zal dit waarschijnlijk het meest bijzondere exemplaar in de verzameling zijn/worden!

Aantal teenslippers: ca. 5
Afmetingen: 23 x 15 x 7 cm

Alle beelden van Ocean Sole zijn stuk voor stuk uniek. Laat je mobiele nummer achter in het winkelwagentje en ontvang 3 foto's via onze persoonlijke keuze-service om zo zelf je keuze te maken!

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Meia Aalbers op 24 November 2021
    Super goed geslaagd bij Nic&Mic voor een duurzaam cadeautje. Wat een leuke, kleurrijke dieren gemaakt van afgedankte slippers door Keniaanse kunstenaars! Leuk persoonlijk contact met Nicholas en een snelle levering.ik ben heel...
    Super goed geslaagd bij Nic&Mic voor een duurzaam cadeautje. Wat een leuke, kleurrijke dieren gemaakt van afgedankte slippers door Keniaanse kunstenaars! Leuk persoonlijk contact met Nicholas en een snelle levering.ik ben heel blij met mijn Hollandse koe.
Schrijf je eigen review

Dit heb je eerder bekeken

Hollandse Koe Medium
Hollandse Koe Medium

Er is geen bekender icoon voor Ned...

Er is geen bekender ico...

€32,50
Toevoegen