Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!
0
Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!

African Princess 150x210cm

Productomschrijving
Het African Princess kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia. Het bevat ongeveer 40 geupcyclede, niet-draagbare of niet-verkoopbare jeans, allen verzameld in Nairobi. Door gebruikt textiel in te zamele...

Het African Princess kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia. Het bevat ongeveer 40 geupcyclede, niet-draagbare of niet-verkoopbare jeans, allen verzameld in Nairobi.

Door gebruikt textiel in te zamelen en te upcyclen, geeft Africa Collect Textiles (ACT) hét startsein voor een circulaire economie voor textiel in Afrika. Ze voorkomen dat materialen worden weggegooid op het land of verbrand worden in de open lucht. Daarnaast creëren ze gedegen en goed betaalde banen.

Afmetingen: 210 x 150 cm
Materiaal: spijkerstof, spijkerstof

 

Ieder uniek kleed is voorzien van een nummer en de naam van de wever. Met een ACT African Queen kleed heb je niet alleen een uniek en prachtig kleed, maar maak je direct een statement richting de kledingindustrie en creëer je bewustwording over het alsmaar groeiende fast fashion-probleem.

Vragen over dit kleed of een showroomafspraak maken? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0031411671853.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je eerder bekeken

African Princess - Upcycled denim kleed 150x210cm
African Princess - Upcycled denim kleed 150x210cm

Het African Princess kleed is een ...

Het African Princess kl...

Op voorraad
€698,00
Toevoegen
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking