Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Zakelijk impact maken

Op zoek naar vrolijke en duurzame relatiegeschenken of prachtige eyecatchers als aankleding voor jouw lobby of bedrijfspand? Met de producten van Nic&Mic ben je een ambassadeur van een schonere natuur en eerlijke handel.

THE ART OF UPCYCLING

Geupcycelde relatiegeschenken en lobby art
De inspirerende kunstwerken van Ocean Sole vertellen een bijzonder verhaal, ‘The Art of Upcycling’. Met een kunstwerk van Ocean Sole haal je als onderneming een bijzonder werk in huis met een meerwaarde voor mens en milieu. Denk aan kleine beeldjes als relatiegeschenk en aan levensgrote beelden voor in de lobby, binnentuin of andere representatieve ruimte. Of geef een stoere rugzak en laptopsleeve gemaakt van oude uniformen met eigen label of het glaswerk gemaakt van oude wijnflessen cadeau met een eigen subtiele gravering. Je kan het natuurlijk ook zelf gebruiken in jouw (bedrijfs-)restaurant of café. 

Motivational speaker en flip the flop workshop op de beursstand 
Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende (duurzame) spreker? Nicholas verbaast jouw publiek met het teenslipper verhaal en de kunst van creatief ondernemen. Een beursstand aan te kleden? Een eigen flip the flop workshop op jouw beursstand om bezoekers naar jouw stand te trekken? Samen maken we extra impact!

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden? Neem contact op via [email protected] of bel naar 0031411671853.

Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen