0

Door Annelie Ninaber , 3 november 2021

Upcyling bij New Habitz

Over New Habitz

New Habitz bestaat om mensen te verbinden met de natuur door duurzame ondernemingen met een groen hart te ondersteunen om hun bedrijf te laten groeien. New Habitz vormt een community van mooie, ethische merken die gericht zijn op liefde voor onszelf en onze planeet.

Alle merken op hun marktplaats hebben duurzaamheid in hun DNA, net als wij.

 

 

Missie New Habitz: een revolutie teweegbrengen in duurzaam leven

New Habitz is in de Benelux van start gegaan, maar heeft als missie om internationaal een revolutie teweeg te brengen in ethisch en duurzaam leven en de grootste marktplaats voor bewust winkelen te creëren.

Hoe het werkt?

Het team van New Habitz geeft initiatieven zoals die van ons de gelegenheid om onze producten op hun platform te verkopen.

Ook voor jou maken ze het eenvoudig. Ga naar de website van New Habitz en je kunt naast onze upcycling items, ook andere duurzame producten kopen die je nodig hebt van een community van (kleine) merken die goed doen voor de wereld!

Je kunt bij zoveel vertrouwde merken kopen als je wilt - allemaal in één bestelling - zonder je zorgen te maken over het product of de oorsprong. Daar heeft New Habitz al voor gezorgd!

Upcycling van Nic&Mic bij New Habitz

We laten onze items graag zo veel mogelijk zien en delen ons verhaal over The Art of Upcycling enthousiast. Daarom hebben we zorgvuldig een aantal samenwerkingen uitgekozen zoals deze met New Habitz. Een platform waarbij onze producten stralen ten midden van andere topproducten die elkaar alleen maar versterken, is wat wij goed kunnen gebruiken!

 

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking