Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!
Unieke upcycling items voor je interieur!
Maak een afspraak in onze showroom
Kies je favoriet met de keuze-service!

Door Anika Boerdonk, 15 april 2024

TEENSLIPPERKUNST OP OMDENKEN.NL

De teenslipperkunst van Ocean Sole is deze week het omdenkverhaal op de site van Omdenken bij 'inspiratie en verhalen'.

Op het kantoor van Omdenken staat een hele mooie grote giraffe en ook zij zijn enthousiast zijn over het mooie verhaal achter het beeld. We zijn daarom meegenomen in hun nieuwsbrief en hun social media kanalen. Een prachtig bereik waar we bij Nic&Mic super blij mee zijn.

Met omdenken maak je van een probleem een feit en van een feit een nieuwe mogelijkheid. Er ontstaat iets dat er nooit was geweest als je het probleem niet had gehad. Het probleem is de bedoeling geworden. Prachtige voorbeelden vind je hier: https://lnkd.in/eDsPnAMF

Het probleem van vervuiling kan uiteraard nooit écht de bedoeling zijn, maar toch is het Ocean Sole en Julie Church gelukt om de mogelijkheden te zien in dit probleem en iets te creëren dat er zonder het probleem nooit was geweest. Een mooi voorbeeld van de omdenkstrategie van het accepteren. Van gebruik maken van wat er is en samen eventuele beren op de weg aanpakken.


Zoek jij nog manieren om de omdenkstrategie en (circulaire) verhaal van jouw organisatie te vertellen? Denk eens aan de symboliek van de teenslipperkunst die deze boodschap kracht bij kan zetten in jullie relatiegeschenken of aankleding van jullie bedrijfspand.

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »