Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings
07 Jun 2023

Stagiaire Business Development

Stagiaire Business Development

Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige stagiaire voor een periode van 4 tot 5 maanden. Wij bieden een leerzame, toffe afstudeerstage waarin we een opdracht voor je hebben rondom 'product development' en het zoeken naar mogelijke nieuwe partners voor Nic&Mic in Afrika!

 

Nic&Mic biedt haar partners een platform om vanuit een meer commercieel perspectief haar producten te verkopen op de Nederlandse markt. Bij het aangaan van een nieuw partnerschap zal moeten worden gekeken of het product voldoet aan enkele voorwaarden zoals bijvoorbeeld; het product is gemaakt van waardeloze materialen (afval), de productie draagt bij aan gedegen werkgelegenheid en het product is van goede kwaliteit! Ook is het belangrijk dat het product een verhaal (storytelling) heeft en een positieve bijdrage levert aan het land van herkomst.

 

Tijdens deze stage zul je niet alleen waardevolle ervaring opdoen, maar ook de kans krijgen om te leren en te groeien. Je zult betrokken zijn bij interessante projecten en krijgt de ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.

Wij vinden het fijn en belangrijk als je een passie hebt voor duurzaamheid, je geïnteresseerd bent in het vinden van innovatieve oplossingen voor het afvalprobleem en wilt bijdragen aan het creëren van betere werkgelegenheidskansen in Afrika.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer over deze toffe stage opdracht! 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Agenda 2023

  Agenda 2023

 2. Gespot in het Brabants Dagblad

  Gespot in het Brabants Dagblad

 3. Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

  Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

 4. ACT - Upcycling afgedankte jeans en women empowerment
 5. I-FAQ: Hoe ziet een bos van teenslippers eruit?⁠

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »