Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings
26 Oct 2023

Op Weg naar Doing Business in Afrika Award 2023!

Op Weg naar Doing Business in Afrika Award 2023!

Wij hebben geweldig nieuws te delen! Nic&Mic - the Art of Upcycling is genomineerd voor de "Doing Business in Africa Award" van NABC! Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een lid van het NABC dat zich bijzonder inzet voor innovatie, economische groei en duurzaam ondernemen op het Afrikaanse continent.


De Doing Business in Africa Award is een erkenning die symbool staat voor toewijding aan duurzame ontwikkeling in Afrika. Het is een eer om deel uit te maken van dit inspirerende initiatief dat bijdraagt aan het creëren van een positieve impact op het continent. Meer informatie over de award en zijn betekenis kun je vinden op de officiële pagina van NABC (linken naar: https://nabc.nl/about-the-nabc/dba-award/).

Vijf kanshebbers

We zijn één van de vijf kanshebbers en zijn enorm enthousiast om deel te nemen aan deze competitie. Slechts drie bedrijven zullen doorgaan naar de finale, en daar hebben we JOUW steun bij nodig!

Je kunt je stem uitbrengen tot 8 november en ons helpen schitteren tijdens de grote 'Doing Business in Africa Award 2023 Finale' op 16 november. Tijdens dit evenement krijgen we de kans om ons upcycling verhaal te delen en daar kijken we enorm naar uit.

Stem nu via: https://forms.office.com/e/VKWu1pzaGE

Samen laten we de wereld zien wat de kracht is van upcycling en duurzaam ondernemen in Afrika. Het stemmen is zo simpel als het invullen van je naam en e-mailadres en twee muisklikken.

Laten we samen deze prijs binnenhalen en laten zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Samen kunnen we een verschil maken!

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. REFLOWER x OCEAN SOLE

  REFLOWER x OCEAN SOLE

 2. Agenda 2023

  Agenda 2023

 3. Gespot in het Brabants Dagblad

  Gespot in het Brabants Dagblad

 4. Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

  Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »