0

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

Door Anika Boerdonk, 26 oktober 2023

Op Weg naar Doing Business in Afrika Award 2023!

Wij hebben geweldig nieuws te delen! Nic&Mic - the Art of Upcycling is genomineerd voor de "Doing Business in Africa Award" van NABC! Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een lid van het NABC dat zich bijzonder inzet voor innovatie, economische groei en duurzaam ondernemen op het Afrikaanse continent.


De Doing Business in Africa Award is een erkenning die symbool staat voor toewijding aan duurzame ontwikkeling in Afrika. Het is een eer om deel uit te maken van dit inspirerende initiatief dat bijdraagt aan het creëren van een positieve impact op het continent. Meer informatie over de award en zijn betekenis kun je vinden op de officiële pagina van NABC (linken naar: https://nabc.nl/about-the-nabc/dba-award/).

Vijf kanshebbers

We zijn één van de vijf kanshebbers en zijn enorm enthousiast om deel te nemen aan deze competitie. Slechts drie bedrijven zullen doorgaan naar de finale, en daar hebben we JOUW steun bij nodig!

Je kunt je stem uitbrengen tot 8 november en ons helpen schitteren tijdens de grote 'Doing Business in Africa Award 2023 Finale' op 16 november. Tijdens dit evenement krijgen we de kans om ons upcycling verhaal te delen en daar kijken we enorm naar uit.

Stem nu via: https://forms.office.com/e/VKWu1pzaGE

Samen laten we de wereld zien wat de kracht is van upcycling en duurzaam ondernemen in Afrika. Het stemmen is zo simpel als het invullen van je naam en e-mailadres en twee muisklikken.

Laten we samen deze prijs binnenhalen en laten zien dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Samen kunnen we een verschil maken!

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking