Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Levering binnen 1 a 2 werkdagen!

Go to account settings
25 May 2023

Meet the maker - Daifat

Meet the maker - Daifat

“Mijn droom is om later een eigen bedrijf te hebben!” 

Dit is Daifat Mohammed (26). Daifat heeft een passie voor sport, mode en muziek. Ze woont samen met haar jongere broer en beide ouders in Mwera, een stadje op Zanzibar. Samen met haar familie leeft ze een rustig leven. Ze hebben een gemiddelde levensstandaard in vergelijking met de lokale normen. Daifat rondde haar middelbare school af in 2016 en besloot daarna om Ondernemerschap te studeren aan Tanzania Youth Icon school. Haar uiteindelijke droom is om op een dag een eigen bedrijf te hebben. Maar daar is eerst wat werkervaring voor nodig.

In maart 2021 begon ze met haar allereerste baan bij Chako Zanzibar. Daar kon ze direct aan de slag met haar passie voor upcycling (in dit geval wijnflessen) en krijgt ze de mogelijkheid om haar vaardigheden te ontwikkelen om uiteindelijk een succesvolle onderneemster te worden. Daifat vindt het belangrijk en leuk om toeristen, lokale inwoners en studenten, die de werkplaats van Chako bezoeken te vertellen over Chako en hen meer bewustwording bij te brengen over ‘waste management’. Haar favoriete product van Chako is de Forodhani tafellamp. Bekijk deze tafellamp in de shop!

In deze vertelt Daifat het hele verhaal over Chako!

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Stagiaire Business Development

  Stagiaire Business Development

 2. De Koetsier kiest voor Chako

  De Koetsier kiest voor Chako

 3. 3e inspiratie magazine Nic&Mic
 4. Dutch Overshoot Day 12 April

  Dutch Overshoot Day 12 April

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »