0

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

In verband met vakantietijd, is de levertijd tijdelijk 3 á 4 werkdagen

Door Anika Boerdonk, 14 maart 2024

Henkel verwelkomt Tembo de Ocean Sole olifant in hun Inspiration Center (ICD) in Düsseldorf.

Een bijzonder aspect van deze samenwerking is de connectie tussen Henkel en Ocean Sole. Henkel's lijm wordt namelijk gebruikt door kunstenaars van Ocean Sole voor het vervaardigen van sculpturen uit aangespoelde teenslippers. Sjoerd Dijkstra, Director Sustainability Strategy & Excellence bij Henkel, benadrukt het inspirerende karakter van de creaties van Ocean Sole en het duurzame concept erachter, wat hen motiveerde om het ICD te verfraaien met deze prachtige olifant.

"Dit is een inspirerend kunstwerk dat hun enorme creativiteit en toewijding aan de verbetering van onze planeet laat zien," aldus Sjoerd Dijkstra. "Naast het feit dat teenslippers op die manier het milieu vervuilen, laat de olifant ook zien dat dit eigenlijk álles is wat je nog kunt doen met de aangespoelde teenslippers, omdat ze gemaakt zijn van niet-recycleerbare materialen. Dat motiveert ons bij het Henkel ICD om nieuwe materialen te ontwikkelen en bij te dragen aan producten die zijn ontworpen met circulariteit in gedachten."

Dr. Fabian Becker, Senior Manager Design for Sustainability bij Henkel, benadrukt het belang van circulaire ontwerpen in een tijd waarin het milieu steeds meer onder druk staat. De Ocean Sole olifant illustreert niet alleen creativiteit en toewijding, maar ook de mogelijkheid om niet-recyclebare materialen een nieuw leven te geven, een principe dat Henkel aanmoedigt in hun streven naar duurzaamheid.

Als Nic&Mic zijn we trots om Henkel te verwelkomen als onze nieuwste 'Sole Mate'. Dank aan Henkel voor hun keuze voor duurzame kunst en hun bijdrage aan onze gezamenlijke reis naar een meer milieubewuste wereld.

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
- 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking