Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings
12 Apr 2023

Dutch Overshoot Day 12 April

Dutch Overshoot Day 12 April

Een goede dag om stil te staan bij je eigen impact en je bewust te worden dat het verkleinen van je footprint erg belangrijk is want het is gemakkelijker dan je denkt om samen deze datum naar achteren te schuiven. 

 1. Verminder je energieverbruik: Schakel apparaten uit als je ze niet gebruikt, gebruik LED-lampen en kies voor duurzame energiebronnen door bijvoorbeeld je was aan de lucht te drogen in plaats van ze in de droger te stoppen. 

 2. Beperk je watergebruik: fix lekkende kranen en gebruik minder water bij het douchen en tandenpoetsen. Zo bespaar je niet alleen water, maar ook energie.

 3. Eet meer plantaardig: Het produceren van vlees is een van de grootste bijdragers aan de uitstoot van broeikasgassen. Door meer plantaardige maaltijden te eten, verklein je je ecologische voetafdruk enorm en draag je bij aan een duurzamer voedselsysteem.

 4. Duurzame producten: Kies voor producten die zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled plastic, bamboe of biologisch katoen. En koop alleen wat je echt nodig hebt.

 5. Verminder je afval: Probeer afval te verminderen door herbruikbare tassen, flessen en containers te gebruiken, en kies voor producten zonder verpakking of met recyclebare verpakkingen.

Door deze simpele tips te volgen, kun je je impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Op Weg naar Doing Business in Afrika Award 2023!

  Op Weg naar Doing Business in Afrika Award 2023!

 2. REFLOWER x OCEAN SOLE

  REFLOWER x OCEAN SOLE

 3. Agenda 2023

  Agenda 2023

 4. Gespot in het Brabants Dagblad

  Gespot in het Brabants Dagblad

 5. Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

  Nic&Mic redt 200.000 uniformen van brandstapel

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »