Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings

De kracht van Twiga de giraffe als geschenk

Twiga de giraffe is al jarenlang onze bestseller. Niet voor niets, want de symboliek van de giraffe is mega krachtig. Dit prachtige dier is een toonbeeld van trots en moed, het uitsteken van je nek en met vol vertrouwen kijken naar de toekomst.
De kracht van Twiga de giraffe als geschenk

Giraffen en herpositionering
De giraffe, majestueus en trots, reikt naar onontdekte horizonten en staat symbool voor durf en innovatie. Een perfecte metgezel tijdens herpositioneringstrajecten, waar het verkennen van nieuwe terreinen essentieel is.

Giraffen en samenwerking
In de wereld van consultancy- en detacheringstrajecten zijn giraffen de belichaming van sociale cohesie. Ze vormen hechte groepen, waar tolerantie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Wanneer een lid vertrekt, keert deze terug met verrijkte kennis, een reflectie van groei en verbetering.

Giraffen en transformatie
Bedrijfsovernames zijn als het transformeren van versleten teenslippers tot levendige giraffen. Een verhaal van wedergeboorte, samenwerking en positieve verandering, dat naadloos aansluit bij de kracht van een goed verteld verhaal.

Giraffen en een positieve toekomst
Tenslotte, in de zorgzame moedergiraffe zien we de belofte van een duurzame toekomst voor de volgende generatie. Ze omringt niet alleen haar eigen kalf met liefde, maar ook anderen. Een krachtig symbool van langetermijnvisie en leiderschap.

Vraag de staffelprijzen op
Met de Ocean Sole giraffen van Nic&Mic geef je niet alleen een geschenk, maar een betekenisvol verhaal dat aansluit bij de essentie van jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de kracht van symboliek. Zoek je een relatiegeschenk en wil je de mogelijkheden en bijbehorende (staffel)prijzen weten? Wat je ideeën ook zijn, we horen ze graag via [email protected] of bel naar 0031 411671853.

Contactformulier

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »