Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings

De wijze boodschap van de olifant

De olifant is samen met de giraffe onze bestseller als geschenk. Niet zo gek, want dit indrukwekkende dier staat voor kracht, wijsheid en verbinding. De olifant is het symbool voor hechte groepen en samenwerking, zorgen voor elkaar en daadkracht.
De wijze boodschap van de olifant

Olifanten en vrouwelijk leiderschap
Net als in een olifantenkudde, leidt een wijze ervaren vrouw de organisatie, en gidst ze de groep naar een vruchtbare toekomst voor iedereen.

Olifanten en een leertraject en onderwijs
Net als olifanten zijn leergierig en intelligent, en ze genieten ervan nieuwe dingen te leren en toe te passen. De olifant past uitstekend bij leertrajecten, opleidingen en het onderwijs.

Olifanten en daadkracht, teamwork en motivatie
Krachtig, behulpzaam en nauwkeurig, olifanten passen zich moeiteloos aan veranderende situaties aan. Ze weten wanneer welke aanpak vereist is om het gewenste resultaat te behalen.

Olifanten en familiebedrijven en de zorgsector
Voor olifanten draait alles om familiebanden, samenwerking en zorg voor de groep. Dit maakt de olifant geschikt voor o.a. familiebedrijven en organisaties in de zorgsector, waar samenwerking en het welzijn van anderen centraal staan.

Vraag de staffelprijzen op
Met de Ocean Sole olifanten van Nic&Mic geef je niet alleen een geschenk, maar een betekenisvol verhaal dat aansluit bij de essentie van jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de kracht van symboliek. Zoek je een relatiegeschenk en wil je de mogelijkheden en bijbehorende (staffel)prijzen weten? Wat je ideeën ook zijn, we horen ze graag via [email protected] of bel naar 0031 411671853.

Contactformulier

 
 

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »