Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

over Anika

Met mijn marketingkennis en -ervaring wil ik Nic&Mic helpen haar enthousiaste verhaal te vertellen. En daarmee een bijdrage leveren aan het grote gedurfde dappere doel!

Na meer dan 15 jaar werkervaring in de marketing binnen IT-bedrijven heb ik sinds januari 2023 de overstap gemaakt naar Nic&Mic. Het mooie van Nic&Mic vind ik dat wij echt staan voor stap voor stap de wereld een beetje mooier (en schoner) maken. Bij Nic&Mic draait alles om upcycling, een stap verder dan recycling, waarbij afvalmaterialen in Afrika worden omgetoverd tot prachtige kunstwerken en gebruiksvoorwerpen door de lokale bevolking. Elk product is met de hand gemaakt en uniek, met een inspirerend verhaal erachter.

Met mijn marketingkennis en -ervaring wil ik Nic&Mic helpen haar enthousiaste verhaal te vertellen. En daarmee een bijdrage leveren aan het grote gedurfde dappere doel: ‘2.500 mensen in Afrika aan het werk met upcycling in 2035. Het mooie is dat elk product een uniek verhaal van duurzaamheid, creativiteit en positieve impact vertelt. Ik wil heel graag samen met Nicholas en Annelie bouwen aan een mooiere toekomst, één verhaal tegelijk!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen