Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Ocean Sole Wall Art

De 'diervriendelijke trofeeën' van Ocean Sole staan voor transitie. De transitie van het uitputten van onze natuurlijke bronnen naar de upcycling van bestaande materialen.
Ocean Sole Wall Art

Collectie Ocean Sole Wall Art

Deze Wall Art lijn is een van de nieuwste van Ocean Sole. Daar ze voorheen enkel staande beelden maakten, kunnen ze ook aan de wand gehangen worden. Elke Wall Art-dier is ontwikkeld en gemaakt door een andere kunstenaar. Een daarvan is de creatieve Raphael Kangutu. Voordat hij bij Ocean Sole kwam werken heeft Raphael als houtsnijdkunstenaar gewerkt. Het houtsnijwerk heeft Raphael achter zich gelaten en hij werkt nu enkel en alleen aan de upcycling van teenslippers.

Stukje natuur aan de muur 

In elke Wall Art zijn ongeveer opgeruimde 40 teenslippers verwerkt. Zo heb je dus 40 teenslippers uit te natuur gehaald en geef je ze een tweede leven. Maar nog beter, de mooie boodschap achter de beelden wordt direct doorgegeven aan jou en aan je vrienden en familie! 

In sommige interieurs kan het lastig zijn om een staand beeld goed tot z'n recht te laten komen, maar een beeld zoals deze voor aan de wand pas in principe in elk huis!
Het uitkiezen van je eigen Wall Art kan lastig zijn, maar met onze WhatsApp service kan het niet mis gaan! 

Heb je geen idee hoe je een Wall Art kan inzetten in je interieur en ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina vol tips en trends.

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen