Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings

Relatiegeschenken Chako Zanzibar

De producten van CHAKO hebben maar liefst 70% minder CO2 uitstoot in verhouding tot een nieuw geproduceerd glas uit Europa. Wil jij dit glaswerk met impact gebruiken in jouw (bedrijfs-)restaurant? Of als geschenk voor jouw relaties of medewerkers?

Er zijn diverse mogelijkheden om de items van Chako Zanzibar te personaliseren! 
Denk aan het aanbrengen (graveren) van een eigen logo, het bedrukken van de geschenkverpakking of het toevoegen van een persoonlijke boodschap in de doos (bijvoorbeeld (kerst)kaart, brief of brochure). 

Daarnaast verzorgen wij een impactsheet waarop duidelijk te zien is welke duurzame/sociale impact je hebt gemaakt door te kiezen voor een geschenk van Chako Zanzibar. 

Door te kiezen voor van Chako Zanzibar draag je bij aan een kans op gedegen werkgelegenheid voor vrouwen (en jongeren). Vrouwenemancipatie en gendergelijkheid staan helaas niet dagelijks op de agenda in Zanzibar. Bij Chako wél, met ruim 60% vrouwelijke ambachtslieden in het team maken zij een verschil en impact!⁠

De Chako Zanzibar glazen zitten bijvoorbeeld ook in de 'Home Care Essentials box' van ZustainaBox. ZustainaBox is een initiatief van Manon van Leeuwen en is een box missie. Een duurzame missie wel te verstaan. Door bedrijven te verrassen met een feestelijk verpakte doos met Sustainable spul waar je vanzelf enthousiast van wordt.

Zoek je een relatiegeschenk en wil je de mogelijkheden en bijbehorende (staffel)prijzen weten? Wat je ideeën ook zijn, we horen ze graag via [email protected] of bel naar 0031 411671853.

Een feestelijke box met mooie producten en verhalen in een sjiek jasje. Geef je huis een planeetvriendelijke upgrade tijdens de feestdagen. Spread the word. Spread the (planet) love!

Contactformulier

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »