Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzenden vanaf € 4,95

Go to account settings

Kunstwerken op maat

Masterpieces zijn echte eyecatchers! Tegelijkertijd maak je er ook een statement mee. Het begin van een goed gesprek met medewerkers, klanten en leveranciers over de plastic soep. Laat je inspireren door onze eerdere projecten:

De kunstwerken van Ocean Sole zijn interessant voor organisaties als onderdeel van hun MVO beleid.
Organisaties die naast Masterpieces ook kleinere replica’s afnemen voor hun medewerkers en of klanten, kunnen Sole Mate worden. Toegankelijke, duurzame en sociale kunst dus. Meestal in de vorm van Afrikaanse dieren, zoals giraffen, olifanten en neushoorns, maar maatwerk is ook mogelijk. De beelden staan vaak symbool voor datgene wat een organisatie wil uitdragen. Zo kunnen een moeder- en babygiraf staan voor ‘je nek uitsteken’ en een duurzame toekomst.”

Wij zorgen ervoor dat organisaties bij elke stap betrokken zijn. Samen bepalen we de basiskleuren, de afwerking en finetunen we de allerkleinste details. Verder geven we regelmatig updates omtrent de productievoortgang.

Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »