Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings

Sleutelhangers

Met een Ocean Sole sleutelhanger, draag je het verhaal van Ocean Sole gemakkelijk met je mee!

Wij verzorgen een impactsheet waarop duidelijk te zien is welke duurzame/sociale impact je hebt gemaakt door te kiezen voor een geschenk van Ocean Sole. Dit impactsheet kan jouw organisatie meteen gebruiken voor een Environment Social Governance (ESG)-rapportage, handig! 

Een sleutelhanger is een uniek cadeautje dat keer op keer gebruikt wordt. De Ocean Sole sleutelhangers worden stuk voor stuk met de hand gestanst uit een oude slipper.

Het is mogelijk om een eigen ontwerp sleutelhanger te laten maken, het is belangrijk dat het een mooi, herkenbaar maar ook robuust ontwerp is.

Wanneer het ontwerp volledig naar wens is wordt hiervan een stansmes geproduceerd. Met dit mes worden vervolgens de sleutelhangers stuk voor stuk in onze werkplaats uit oude slippers gestanst. Uit een slipper halen we 4 tot 6 nieuwe sleutelhangers, upcycling pur sang!  

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden? Neem contact op via [email protected] of bel naar 0031411671853.

Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »