Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings

Relatiegeschenken Chako Zanzibar

De producten van CHAKO hebben maar liefst 70% minder CO2 uitstoot in verhouding tot een nieuw geproduceerd glas uit Europa. Wil jij dit glaswerk met impact gebruiken in jouw (bedrijfs-)restaurant? Of als geschenk voor jouw relaties of medewerkers?

Er zijn diverse mogelijkheden om de items van Chako Zanzibar te personaliseren! 
Denk aan het aanbrengen (graveren) van een eigen logo, het bedrukken van de geschenkverpakking of het toevoegen van een persoonlijke boodschap in de doos (bijvoorbeeld (kerst)kaart, brief of brochure). 

Daarnaast verzorgen wij een impactsheet waarop duidelijk te zien is welke duurzame/sociale impact je hebt gemaakt door te kiezen voor een geschenk van Chako Zanzibar. Dit impactsheet kan jouw organisatie meteen gebruiken voor een Environment Social Governance (ESG)-rapportage, handig! 

Door te kiezen voor van Chako Zanzibar draag je bij aan een kans op gedegen werkgelegenheid voor vrouwen (en jongeren). Vrouwenemancipatie en gendergelijkheid staan helaas niet dagelijks op de agenda in Zanzibar. Bij Chako wél, met ruim 60% vrouwelijke ambachtslieden in het team maken zij een verschil en impact!⁠

Zoek je een relatiegeschenk en wil je de mogelijkheden en bijbehorende (staffel)prijzen weten? Wat je ideeën ook zijn, we horen ze graag via [email protected] of bel naar 0031 411671853.

Contactformulier

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »