Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings

Lobby Art

De masterpiece beelden zijn echte eyecatchers! Tegelijkertijd maak je er een statement mee. Hét begin van een goed gesprek met medewerkers, klanten en leveranciers over de plastic soep, upcycling en creatief ondernemerschap.

Met de aanschaf van een masterpiece ben je Sole Mate van Ocean Sole. Je draagt automatisch bij aan het verminderen van plastic afval op stranden en in de natuur van Kenia, een eerlijk loon voor Keniaanse kunstenaars en je vertelt het verhaal van The Art of Upcycling.

De kunstwerken van Ocean Sole zijn interessant voor organisaties als onderdeel van hun MVO beleid.
Organisaties die naast Masterpieces ook kleinere replica’s afnemen voor hun medewerkers en of klanten, kunnen Sole Mate worden. Toegankelijke, duurzame en sociale kunst dus. Meestal in de vorm van Afrikaanse dieren, zoals giraffen, olifanten en neushoorns, maar maatwerk is ook mogelijk. De beelden staan vaak symbool voor datgene wat een organisatie wil uitdragen. Zo kunnen een moeder- en babygiraf staan voor ‘je nek uitsteken’ en een duurzame toekomst.”

Wij zorgen ervoor dat organisaties bij elke stap betrokken zijn. Samen bepalen we de basiskleuren, de afwerking en finetunen we de allerkleinste details. Verder geven we regelmatig updates omtrent de productievoortgang.

Neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »