Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings

over Esmee

Zelf heb ik al diverse reizen naar Afrika gemaakt, en telkens realiseerde ik me hoeveel plastic afval daar aanspoelt op de stranden. Ik heb honderden teenslippers op de prachtige, maar vervuilde stranden zien liggen.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmée en ik ga vanaf begin september stage lopen bij Nic&Mic.

Ik heb ‘International Studies’ aan de Universiteit van Leiden gedaan met een specialisatie in Afrika. De afgelopen half jaar heb ik voor mijn minor al een project voor Nic&Mic mogen doen. Toen heb ik samen met met twee andere studenten een onderzoek gedaan naar een nieuw Afrikaans merk dat aansluit bij de missie van Nic&Mic. Tijdens deze stage bij Nic&Mic zal ik hier diepgaander onderzoek naar gaan doen.

Zelf heb ik al diverse reizen naar Afrika gemaakt, en telkens realiseerde ik me hoeveel plastic afval daar aanspoelt op de stranden. Ik heb honderden teenslippers op de prachtige, maar vervuilde stranden zien liggen. Daardoor vond ik het zo leuk dat ik Nic&Mic ben tegengekomen. Zij zetten zich in voor een schonere wereld en dat is precies wat ik ook graag doe. Het gave aan het concept is dat je tegelijkertijd heel leuke producten krijgt die ook nog eens bijdragen aan de lokale werkgelegenheid.

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »