Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings

over Annelie

Thuis ontstaan nieuwe ideeën aan de keukentafel en werken we samen hard achter de schermen om Nic&Mic verder uit te bouwen!  

Ruim 12 jaar heb ik in de luchtvaartbranche (commerciële en private sector) gewerkt, een baan waar ik ontzettend veel plezier in had en voldoening van kreeg. Toch begon er na een tijdje wat te wringen, want tijdens mijn werk deed ik eigenlijk niets waar de wereld echt beter van werd, terwijl wij thuis heel bewust met het milieu bezig zijn. Aan het einde van een werkdag had ik mijn klanten een fijne, luxe (vakantie)reis bezorgd, vaak was dat enkel luxe en niet met het oog op het milieu. Tijd voor verandering dus!

Begin 2017 besloot ik in te stappen in Nic&Mic, waar ik mezelf voornamelijk bezig houd met backoffice werkzaamheden, social media, marketing en webshop/website. Verder neem ik Nicholas zoveel mogelijk taken uit handen zodat hij zich kan focussen op nieuwe kansen en ontwikkelingen, waarbij ik hem natuurlijk dan ook ondersteun.

Ondertussen ben ik wel nog werkzaam in de luchtvaart maar daar nu focus ik me op het reduceren, compenseren van alle CO2-uitstoot en alles omtrent duurzaamheid. Een mooie brug naar Nic&Mic.

Zelfstandige zijn samen met Nicholas is perfect te combineren met ons gezin met 2 kleine kinderen. Thuis ontstaan nieuwe ideeën aan de keukentafel en werken we samen hard achter de schermen om Nic&Mic verder uit te bouwen!  

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »