Ocean Sole Olifant Extra Large
€445,00

Ocean Sole Olifant Extra Large

De Afrikaanse olifant heeft in sommige opzichten wel wat van de mens. Ze leven bijna even lang, zijn intelligent en leven in familiekring. ...Meer informatie
  • Merk:Ocean Sole
  • Artikelnummer:0101401
  • Beschikbaarheid: Helaas, tijdelijk uitverkocht. De nieuwe collectie is in productie. Bestellen is mogelijk maar let op levertijd is 23 februari
  • Levertijd:0


WhatsApp service Nic & Mic
De Afrikaanse olifant heeft in sommige opzichten wel wat van de mens. Ze leven bijna even lang, zijn intelligent en leven in familiekring. Een kleurrijk exemplaar als dit, is daarom een aanwinst in  uw tuin, bedrijfslobby of misschien wel in uw woonkamer.

De kunstenaars van Ocean Sole hebben bij dit beeld de wimpers van de olifant geaccentueerd, waardoor het een dier een charmante uitstraling krijgt.

Afmetingen: 66 x 33 x 50 cm

De Ocean Sole Olifant staat symbool voor wijsheid, de wijsheid van 'Trade not Aid' en voor het opruimen van onze oceanen.
Alle beelden van Ocean Sole zijn uniek. Uw uiteindelijke Ocean Sole beeld zal vergelijkbaar zijn met het afgebeelde beeld alleen dan in zijn eigen one of a kind kleurenpatroon.

Tags