• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Large Ocean Sole beelden

De grote ('large') beelden van Ocean Sole zijn de ware eyecatchers! Gerecycled isolatieschuim vormt de body van het beeld. Hier worden de teenslippers tegenaan geplakt. Vervolgens snijden de kunstenaars met de hand de vorm van het dier uit.
€310,00
+
-10%
Ocean Sole  Giraffe set van 3
Giraffe set van 3
€121,50 €109,50
+
-32%
Ocean Sole  Gorilla Large
Gorilla Large
€278,50 €190,00
+
Flamingo
€120,00
+

Large Ocean Sole beelden

Collectie Ocean Sole large

De kunstenaars van Ocean Sole maken beelden van speelgoedformaat-klein tot levensgroot. Vakmanschap en goed teamwork zijn nodig om zo'n groot kunstwerk te maken. Anders dan bij de kleine en medium beelden zijn deze large beelden niet volledig gemaakt van teenslipper. Gerecycled isolatieschuim vormt de body van het beeld. Hier worden de teenslippers tegenaan geplakt. Vervolgens snijden de kunstenaars met de hand de vorm van het dier uit.

Unieke aanvulling

Nog meer dan de kleine en medium beelden vullen de Large beelden elkaar erg goed aan. Omdat deze beelden zo persoonlijk zijn en allemaal een andere vorm en uitdrukking hebben, worden deze beelden vaak door klanten persoonlijk uitgezocht bij de loods van Nic&Mic in Boxtel. Maar mocht daar voor de gelegenheid niet zijn, maken wij zeer duidelijke en gedetailleerde foto's dat ook op afstand een goede keuze voor het beeld gemaakt kan worden. Met zorgvuldigheid versturen we deze per post naar de nieuwe 'eigenaar'! 

Heb je (nog) geen idee hoe een Large Ocean Sole beeld in jouw interieur zou staan of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina vol tips en trends.