Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Kleine Ocean Sole beeldjes

De kleine beeldjes van Ocean Sole zijn hieronder te vinden. De beeldjes zijn leuk op zichzelf, maar ze komen misschien nog wel beter tot uiting in een setje van 2 of 3. Natuurlijk helemaal met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de laatste details!
Kleine Ocean Sole beeldjes

Collectie Ocean Sole klein

Het verhaal achter de beeldjes is bijzonder op zich. Deze kleine beeldjes worden met de kleinste details afgewerkt. Bijpassende oortjes, horens en zelfs wimpers worden met aandacht gemaakt.

Een verdeling in taken voor mannen en vrouwen is bij Ocean Sole erg belangrijk. De vrouwen houden zich voornamelijk bezig met het schoonmaken en sorteren van de teen-slippers, terwijl de mannen snijden en doen het grovere werk. Aan het einde van het proces zie je de vrouwen weer terug. Zij leggen de hand aan de laatste details, zoals het bevestigen van oortjes en staarten.

Kiezen via WhatsApp

Wanneer je een beeldje van Ocean Sole wil kopen, kun je gebruik maken van onze WhatsApp service.  Met onze WhatsApp service kies je het beeldje uit dat het beste bij jouw interieur past of wat je het leukste vindt om aan iemand cadeau te geven. Daarnaast kun je via Nic&Mic je Ocean Sole producten altijd veilig bestellen en (achteraf) betalen.

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen