Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Extra Large Ocean Sole beelden

Een XL beeld van Ocean Sole is een kleurrijke eye catcher voor elk interieur! Ieder beeld wordt volledig met de hand gemaakt door één Ocean Sole kunstenaar. Hierdoor is elk beeld een bijzonder en uniek kunstwerk.
Extra Large Ocean Sole beelden

Collectie Ocean Sole Extra Large

Vakmanschap en goed teamwork zijn nodig om deze Extra Large beelden te maken. Anders dan bij de kleine en medium beelden zijn deze beelden niet volledig gemaakt van teenslipper. Gerecycled isolatieschuim vormt de body van het beeld. Hier worden de teenslippers tegenaan geplakt. Vervolgens snijden de kunstenaars met de hand de vorm van het dier uit.

Unieke aanvulling op een Large beeld

Nog meer dan de kleine en medium beelden vullen de Large en Extra Large beelden elkaar erg goed aan. Twee van deze prachtige beelden bij elkaar wordt vaak gezien als moeder & dochter. Omdat deze beelden zo persoonlijk zijn en allemaal een andere vorm en uitdrukking hebben, worden deze beelden vaak door klanten persoonlijk uitgezocht bij de loods van Nic&Mic in Boxtel. Maar mocht daar voor de gelegenheid niet zijn, maken wij zeer duidelijke en gedetailleerde foto's dat ook op afstand een goede keuze voor het beeld gemaakt kan worden. Met zorgvuldigheid versturen we deze per post naar de nieuwe 'eigenaar'! 

Heb je (nog) geen idee hoe een Extra Large Ocean Sole beeld in jouw interieur zou staan of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina vol tips en trends.

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen