• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maatwerk, Life-Size beelden & B2B

Ocean Sole maatwerk b2b

De inspirerende kunstwerken van Ocean Sole vertellen een bijzonder verhaal, ‘The Art of Upcycling’. Met een kunstwerk van Ocean Sole haal je als onderneming een bijzonder werk in huis met een meerwaarde voor mens en milieu. Denk aan kleine beeldjes als relatiegeschenk, maar ook aan levensgrote beelden voor in de lobby, binnentuin of andere representatieve ruimte.

 

RELATIEGESCHENKEN
Wat is er mooier dan een maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk met ook een bijzonder verhaal! De beelden van Ocean Sole worden volledig met de hand gemaakt en zijn daardoor allemaal uniek van vorm en kleurstelling.

Wij zorgen ervoor dat je bij elke stap betrokken bent. Samen bepalen we de mooiste kleuren, de afwerking en finetunen we de allerkleinste details. Verder nemen wij een hoop werk uit handen, zoals het personaliseren, verpakken en verzenden van de geschenken.


NIKS IS TE GEK

Ook andere dieren, enorme uitvoeringen van een bedrijfslogo of kenmerkend beeld, kunnen op maat gemaakt worden van teenslippers. Niks is te gek: een levensgrote kameel, koe of een hashtag (#), het kan allemaal!

Wij zorgen ervoor dat je bij elke stap betrokken bent. Samen bepalen we de basiskleuren, de afwerking en finetunen we de allerkleinste details. Verder geven we regelmatig updates omtrent de productievoortgang.

We horen graag wat je ideeën zijn

Neem een kijkje op onze B2B-pagina en/of neem contact met ons op!