Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings
30 Jul 2015

Zomerse Drukte

Zomerse Drukte

We zijn weer lekker druk geweest de afgelopen maand! Onze beelden zijn onder andere te zien geweest op Festival Mundial en Bravo Brabant. Leuk om te merken dat iedereen erg enthousiast is over het verhaal van Ocean Sole!


Kinderlijke Wijsheid
Vooral de kinderen op Bravo Brabant konden hun ogen (en handen) niet van de beelden afhouden. Toen ze de prijs hoorden, moesten ze wel even slikken. Dat waren wel erg veel zakcentjes! Maar begrip was er zeker: ‘’Ja ik begrijp het wel hoor, het is ook helemaal handwerk. En het moet hélemaal vanuit Kenia komen’’. Wat een wijsheid voor een kind van een jaar of acht! Behulpzaam waren ze ook. ‘’Ik heb nog wel een paar oude teenslippers liggen, willen jullie die hebben!?’’ Ja hoor, kom maar door!

 
Webshop van de maand
De webshop van Nic&Mic is deze maand uitgeroepen tot webshop van de maand! Bertram Welink interviewde Nicholas en schreef hier een leuk artikel over. Deze kun je hier teruglezen!

 
Aankomst container nummer twee!
 Na drie maanden wachten was het dan eindelijk zover, de container uit Kenia vol met nieuwe Ocean Sole beelden arriveerde in Boxtel! We voelden ons als een kind tijdens Sinterklaas toen we de beelden uitpakten. Wat zien ze er allemaal mooi uit!  Nu hebben we weer alle safari beelden in verschillende maten, zoals de giraffe, neushoorn en olifant. Die kun je terugvinden in de webshop. Maar er zat ook nog iets ander bij! 
 

De schrik van de zee…
 


De Keniaanse kunstenaars hebben een twee meter lange haai ontworpen. Die zal hoge ogen gooien! Maar waarschijnlijk niet zulke hoge ogen als de drie (!) meter lange giraffe die we hebben mogen ontvangen. Mijn eerste gedachte was: hoe gaan we die in hemelsnaam ergens heen vervoeren!? Vanaf 10 augustus zijn de haai, de giraffe en nog vele andere Ocean Sole beelden te zien tijdens een exclusieve expositie bij Zuidkoop Natural Projects. De beelden staan er tot 13 november, genoeg tijd dus om even langs te komen!


In het vooruitzicht
De komende twee maanden zullen we met de Ocean Sole beelden weer een aantal evenementen aandoen. In augustus staan we op de Landgoedfair op het prachtige Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. In september reizen we af naar het noorden om de beelden te introduceren tijdens LelySTART in Lelystad. Jawel, de ‘hometown’ van ondergetekende! Tenslotte staan wij op 27 september op de Wildfair in Apeldoorn. Kom je gezellig met ons nazomeren!?


Hakuna Matata!
Myrthe

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Dit etui is 99% upcycled

  Dit etui is 99% upcycled

 2. Geupcyclede jeans uit Kenia

  Geupcyclede jeans uit Kenia

 3. Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

  Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

 4. Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

  Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

 5. Nieuw in ons aanbod - DOG ART

  Nieuw in ons aanbod - DOG ART

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »