Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings
25 Jun 2015

Wave after wave

Wave after wave

Op zaterdag 13 juni is een van Ocean Soles indrukwekkende, 2,5 meter lange giraffes geveild voor het goede doel! Dit gebeurde tijdens het 11e Helen Dowling Gala in Utrecht, ditmaal gepresenteerd door Anita Witzier. Op het gala werd door middel van een veiling geld ingezameld voor het Helen Dowling Instituut. Ieder jaar helpt het Helen Dowling Instituut meer dan 1.600 mensen met kanker én hun naasten bij de emotionele verwerking van kanker. Vol trots kunnen wij melden dat de door Nic&Mic beschikbaar gestelde giraffe het prachtige bedrag van €8.000 op heeft gebracht! De totale opbrengst van het Gala was €264.488, een fantastisch resultaat voor het Helen Dowling Instituut.
 

Gemis
Alvorens het gala mocht de giraffe enkele maanden op het Helen Dowling instituut verblijven. De giraffe stond op een mooi plekje in de centrale hal. Nu de bontgekleurde giraffe naar zijn nieuwe eigenaar is vertrokken, wordt hij erg gemist door therapeut en patiënt. Het beeld vrolijkte de gehele ruimte op. Na de veiling is dan ook direct besloten om de leegte weer op te vullen met een expositie van een selectie nieuwe Ocean Sole beelden! Voor meer informatie over het Helen Dowling Instituut kijk je op www.hdi.nl.
 

Inspiratie
Het thema van het Helen Dowling Gala was dit jaar ‘Waves’. Voor Ocean Sole heel toepasselijk. Wij proberen de oceaan ‘wave after wave’ steeds schoner te maken! Gelukkig zijn er vele andere initiatieven met hetzelfde doel voor ogen. En het leuke is, iedereen kan meehelpen! Laat je inspireren door de Take the Better Bag Challenge, waarbij je uitgedaagd wordt om een jaar lang geen plastic tassen te gebruiken. Is deze uitdaging niet groot genoeg, doe dan mee met Plastic Free July en koop de gehele maand juli geen in plastic verpakte producten. Hiervoor kun je straks terecht bij Ekoplaza, dat de eerste plastic proof supermarkt van Nederland wordt. Zo wordt de oceaan stukje bij beetje steeds schoner, of moet ik zeggen: golfje voor golfje ;).
 

Even voorstellen…
Ik ben Myrthe en twee van mijn grootste liefdes zijn de natuur en het prachtige Afrika. Tja, dan is het niet zo gek dat ik voortaan van het noorden naar het zuiden van Nederland afreis om mij in te zetten voor Nic&Mic! Als nieuw lid van het team ga ik een uitdaging aan: het verspreiden van het verhaal van Ocean Sole. Als ik klaar ben zal niemand nog op dezelfde manier naar een teenslipper kijken... 


 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Dit etui is 99% upcycled

  Dit etui is 99% upcycled

 2. Geupcyclede jeans uit Kenia

  Geupcyclede jeans uit Kenia

 3. Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

  Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

 4. Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

  Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

 5. Nieuw in ons aanbod - DOG ART

  Nieuw in ons aanbod - DOG ART

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »