Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal Meer informatie

Go to account settings
03 May 2019

Flip Flop flessen voor Vedett

Flip Flop flessen voor Vedett

Bart Haemelinck van Vedett zag het verhaal van Ocean Sole voor het eerst voorbij komen in de "60-second-documentary" die viral ging op internet. Hij was opslag verliefd op de kunstwerken en op het mooie doel erachter.

Vedett ondersteunt graag creatieve mensen en kunst heeft bij hen een streepje voor. Ook de natuur en de wereld waarin wij leven gaat hen nauw aan het hart.
Voor Vedett een logische stap om met Nic&Mic en Ocean Sole in zee te gaan.
Het merk Vedett is speels, kleurrijk en verrassend, dus ook daarin een perfecte match! 

 

 

In overleg zijn we op twee dimensionale bierflessen uitgekomen voor aan de wand in top-horecazaken over de hele wereld. Op de achterkant van iedere fles een kaartje met het achterliggende verhaal en informatie over de maker. 

 

"Wij vinden het belangrijk onze betrokkenheid met de wereld om ons heen te tonen. Zo dragen we op creatieve wijze bij aan het verspreiden van het mooie, duurzame verhaal van Ocean Sole. Sole Mate zijn betekent voor mij een steentje bijdragen aan schone oceanen en het creëren van werkgelegenheid. Twee vliegen in één klap!", vertelt Bart.

 

De kunstenaars in Kenia gingen vol enthousiasme aan de slag met dit bijzondere verzoek van Vedett! In totaal hebben er 9 kunstenaars aan de flessen gewerkt, zij lieten ieder hun eigen design terugkomen in de flessen.

 

 

 

In één bierfles zitten ongeveer 15 tot 20 teenslippers verwerkt.  De basis voor de Vedett flessen wordt gevormd door ons nieuwe powerboard, een plaat gemaakt van gerecycled tetrapack.

Deze platen worden in Kenia gemaakt van oude drankkartons. Het powerboard maakt deze flessen, maar ook de productie van bijvoorbeeld logo's mogelijk.

 

Inmiddels hebben de kunstenaars van Ocean Sole 360 unieke bierflessen afgeleverd. Vedett heeft ze geschonken aan hun klanten, top-horecazaken verspreid over de hele wereld.

In elk van deze zaken siert nu een Ocean Sole bierfles de muur! Een mooie manier om  heel veel mensen bewust te maken van de Plastic Soep en hergebruik van materialen.

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Meet the maker - Daifat

  Meet the maker - Daifat

 2. Restaurant De Koetsier kiest voor Chako

  Restaurant De Koetsier kiest voor Chako

 3. Derde inspiratie magazine Nic&Mic
 4. Dutch Overshoot Day 12 April

  Dutch Overshoot Day 12 April

 5. Brand bij Ashanti Design

  Brand bij Ashanti Design

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »