Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings
11 Nov 2015

Roadtrip met speciale lading

Roadtrip met speciale lading

Spaanse interesse in Ocean Sole
Intu Asturias, een groot winkelcentrum in Spanje, zocht naar een manier om voor de bezoekers meer beleving te creëren. Zij vonden Ocean Sole en Nic&Mic. Aan Nic&Mic vroegen zij om het gehele proces te organiseren. In Kenia ging het gehele team van Ocean Sole hard aan de slag om aan de specifieke wensen van de opdrachtgever te voldoen; het creëren van vier unieke levensgrote beelden van typisch Spaanse dieren. Een beer, een Asturisch paard, een stier en een urugalo (een soort pauw) moesten het winkelcentrum gaan sieren.
 

Een olifant is mooi meegenomen
Wij zagen als Nic&Mic een kans om tegelijk met deze vier beelden ook een wens van ons te laten vervullen, namelijk: een XXL olifant! Een mooie eyecatcher op evenementen en uniek voor bedrijven als aankleding van hun kantoorpand. Donderdag 29 oktober was het zover, de olifant plus de Spaanse dieren kwamen aan in Boxtel. Het Brabants Dagblad deed er verslag van:

           
    

Op weg naar Spanje
De vier beelden werden in de bus geladen. Dit paste precíes, wat het eerste geluksmomentje van de trip was. Geen aanhangwagen nodig! De olifant bleef achter op kantoor. Op vrijdag was de eindbestemming Bordeaux waar even van het goede Franse leven genoten werd (lees: stokbrood, hapje eten en een glaasje rode wijn). Op zaterdag werden al rijdend door een prachtig landschap de laatste kilometers naar Oviedo in Spanje afgelegd. Op zondagochtend was het dan eindelijk zover, de beelden werden op hun eindbestemming in het winkelcentrum geplaatst. Net voor openingstijd was de klus geklaard. De eerste bezoekers kwamen binnen en al direct trokken de ‘’rare’’ beesten een hoop bekijks, even voelen: ‘wat is dit voor materiaal?.. Teenslipper??’. Erg leuk om het winkelend publiek op een positieve en vrolijke manier te confronteren met de enorme afvalstroom aan plastics die zich in onze oceanen begeeft. 


Check onze Facebook voor meer foto’s van alle beesten!


Klus geklaard
Nadat de beelden in hun nieuwe thuis werden geplaatst was het tijd om met een lege bus weer op weg naar huis te gaan. Na een lange rit kwamen we moe maar voldaan aan in Boxtel, waar de olifant ons nog netjes op stond te wachten. Het was een mooi avontuur, en tegelijkertijd het laatste avontuur van mij bij Nic&Mic. Het was mij een waar genoegen om Nic&Mic’s eerste stagiair te zijn geweest. Ik heb met veel plezier het verhaal doorverteld en zal daar zeker niet mee stoppen!


Hakuna Matata!
Myrthe 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Dit etui is 99% upcycled

  Dit etui is 99% upcycled

 2. Geupcyclede jeans uit Kenia

  Geupcyclede jeans uit Kenia

 3. Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

  Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

 4. Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

  Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

 5. Nieuw in ons aanbod - DOG ART

  Nieuw in ons aanbod - DOG ART

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »