Unieke designs - Kies je favoriet via WhatsApp - Veilig (achteraf) betaling via iDeal

Go to account settings
nicmicnoordijkoceansoleovervieweffectspace expospacegala — 04 Apr 2018

Ocean Sole op Space Gala

Ocean Sole op Space Gala

Space Expo wil haar bezoekers het ‘overview effect’ laten ervaren door dit na te bootsen in het Experience Center in Noordwijk. Tijdens het jaarlijks terugkerende Space Gala werd geld ingezameld om dit te realiseren. Het overview effect is de realisatie die astronauten vaak krijgen als ze terug kijken vanuit de ruimte naar onze kleine kwetsbare aarde, zo legde Andre Kuipers uit. 

De avond, onder leiding van Harm Edens, stond in het teken van de schoonheid én kwetsbaarheid van de aarde. Er was veel aandacht voor onderwerpen zoals afval, upcycling, het gebruik van grondstoffen en onze algehele omgang met de aarde.

Nic&Mic was ook aanwezig en verantwoordelijk voor de aankleding van deze speciale avond. Naast het feit dat de kleurrijke teenslipperbeelden hier perfect geschikt voor zijn, vertellen ze een bijzonder verhaal over afval en hoe je met ondernemerschap de wereld een beetje mooier kan maken.

Onze beelden stonden op de tafels, in de entreehal, op het podium en natuurlijk mochten wij een presentatie geven over Ocean Sole.

We gingen met een bus vol ‘slippervrienden’ naar Noordwijk die avond en hebben haast niets meer mee terug genomen… Veel genodigden van het gala zij nu trotse eigenaar van een heus Ocean Sole beeld!

 

Fotografie: Par-pa

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

 • Omdat mijn kinderopvang 'Hippo' heet zou ik graag een prijsindicatie ontvangen van zo'n hippo die vandaag op Instagram is geplaatst
Laat een reactie achter

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Dit etui is 99% upcycled

  Dit etui is 99% upcycled

 2. Geupcyclede jeans uit Kenia

  Geupcyclede jeans uit Kenia

 3. Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

  Nieuwe partners om nog meer te upcyclen!

 4. Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

  Upcyling bij New Habitz - nieuwe samenwerking

 5. Nieuw in ons aanbod - DOG ART

  Nieuw in ons aanbod - DOG ART

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »