Nic&Mic blog

De winsten van 2017

De winsten van 2017 Wow, 2017 was een fantastisch jaar!
We zijn al even onderweg in 2018, dus hoogste tijd voor een jaaroverzicht van Ocean Sole. Geen lang financieel verhaal, maar een flitsende samenvatting van de winsten waar het eigenlijk écht om draait.

10 geweldige dagen

10 geweldige dagen Een vernieuwde workshop in Nairobi en een geheel nieuw atelier aan de kust: Reden genoeg om een vlucht naar Kenia te boeken en een kijkje te nemen! Kunnen we ook ein-de-lijk het groeiende team kunstenaars in levenden lijve ontmoeten (en een VrijMiBo organiseren!). Afgelopen oktober waren we 10 dagen ‘out of the office’ voor een bijzondere reis.

Regenboogschildpad redt levens in zee

Regenboogschildpad redt levens in zee Plastic bedreigd zeeschildpadden op twee manieren. Het eerste is een direct effect van plastic dat in de zee drijft waardoor de jongens in het plastic verwikkeld raken en niet meer kunnen zwemmen of ademhalen. Goed nieuws: ook jij kan een life-saver worden! Als je net zo gek bent op schildpadden als wij, hebben wij goed nieuws. Je helpt mee aan een plastic vrije zee bij aanschaf van de Ocean Sole beeldjes.