Ocean Sole op Space Gala

Ocean Sole op Space Gala

Een kleine, blauwe knikker, zwevend in een oneindige zwarte ruimte. Dat is de aarde: onze planeet, ons thuis. Een bol vol ongerepte schoonheid, waarvan het oppervlak steeds meer wordt gevormd door de mensen die haar bevolken.
De aarde zien vanuit de ruimte heet het ‘overview effect’ en verandert je leven voorgoed.

Space Expo wil haar bezoekers het ‘overview effect’ laten ervaren door dit na te bootsen in het Experience Center in Noordwijk. Tijdens het jaarlijks terugkerende Space Gala werd geld ingezameld om dit te realiseren. Het overview effect is de realisatie die astronauten vaak krijgen als ze terug kijken vanuit de ruimte naar onze kleine kwetsbare aarde, zo legde Andre Kuipers uit. 

De avond, onder leiding van Harm Edens, stond in het teken van de schoonheid én kwetsbaarheid van de aarde. Er was veel aandacht voor onderwerpen zoals afval, upcycling, het gebruik van grondstoffen en onze algehele omgang met de aarde.

Nic&Mic was ook aanwezig en verantwoordelijk voor de aankleding van deze speciale avond. Naast het feit dat de kleurrijke teenslipperbeelden hier perfect geschikt voor zijn, vertellen ze een bijzonder verhaal over afval en hoe je met ondernemerschap de wereld een beetje mooier kan maken.

Onze beelden stonden op de tafels, in de entreehal, op het podium en natuurlijk mochten wij een presentatie geven over Ocean Sole.

We gingen met een bus vol ‘slippervrienden’ naar Noordwijk die avond en hebben haast niets meer mee terug genomen… Veel genodigden van het gala zij nu trotse eigenaar van een heus Ocean Sole beeld!

 

Fotografie: Par-pa

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

  1. Linda Sprong Linda Sprong

    Omdat mijn kinderopvang 'Hippo' heet zou ik graag een prijsindicatie ontvangen van zo'n hippo die vandaag op Instagram is geplaatst

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.