De mensen achter Ocean Sole, maak kennis met Jonathan Lenato.

De mensen achter Ocean Sole, maak kennis met Jonathan Lenato.

In onze blog stellen we zo nu en dan de mensen achter Ocean Sole voor. Deze keer Jonathan Lenato.

Jonathan, 33 jaar – Familieman met ambities

Jonathan is afkomstig van de Samburu tribe van Kenia. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Als beeldhouwer bij Ocean Sole maakt hij de mooiste creaties. Jonathan is een echte familieman, hij is dan ook erg blij met de werktijden die Ocean Sole hanteert. Zo heeft hij nog genoeg tijd over om bij zijn gezin te zijn! Ook heeft hij dankzij zijn baan bij Ocean Sole land kunnen kopen en kan hij zijn gezin onderhouden.

Jonathan is niet altijd beeldhouwer geweest. Toen hij bij Ocean Sole kwam had hij het zelfs nog nooit gedaan! Maar hij bezat talent en door training van geoefende beeldhouwers is hij een professional geworden. In de zomer van 2014 heeft hij zelfs Ocean Sole vertegenwoordigd tijdens het jaarlijkse Smithsonian Folklife Festival in Washington D.C.

Tegenwoordig is Jonathan teamleider en komt hij heel vroeg op het werk om de werkplaats te openen. Hij geeft leiding aan 12 mensen. Hij zorgt ervoor dat alle beeldhouwers het materiaal krijgen dat ze nodig hebben en doet ook altijd een kwaliteitscheck om er zeker van te zijn dat er een goed eindproduct ontstaat. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het uitvoeren van persoonlijke opdrachten. Wil je je huisdier vereeuwigen in de vorm van teenslippers? Geen probleem, Jonathan regelt het voor je!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.