• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zitzakken van gerecyclede katoen

"Kick back in a bean bag!"
De zitzakken van Ashanti Design worden gemaakt in verschillende formaten en designs. De ronde Bori Bori's in 4 formaten, de vierkante Ejoro's komt in 'klein' of 'groot' en de Mahitzi die je gemakkelijk zelf kan vormen.

Zitzakken van gerecyclede katoen

Collectie Ashanti Design zitzakken

Deze zitzakken van Ashanti Design zijn een perfecte combinatie van stijl en comfort. De kleurenpatronen worden een-voor-een geselecteerd achter het weefgetouw, waardoor geen twee zitzakken hetzelfde zijn. 

Kies je favoriete 'kleurenbom' via WhatsApp

Hou je van felle kleuren of juist van een rustige pastel-tint, geen probleem! Door middel van onze keuze-service kies je altijd je favoriete ‘Ashanti’!

Via onze webshop kun je gemakkelijk de spullen van Ashanti Design bestellen. We versturen deze binnen 2 tot 4 werkdagen. Als je een zitzak hebt besteld met onze BioFoam-vulling, sturen we deze in biologisch afbreekbare zakken mee. Het is raadzaam om met 3 personen de zitzak te vullen, met behulp van onze korte instructie die we uiteraard mee leveren. Als je kiest voor de teenslippervulling, vullen wij de zitzak al voor je.

Heb je geen idee hoe je een van onze zitzakken in je interieur kan opnemen of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina vol tips en trends.