Oktober woonmaand! gratis ECO vulling bij alle kussenhoezen van Ashanti Design! Meer informatie

Go to account settings

Vulling voor Pumla hoezen

Een kussenhoes van Ashanti verdient alleen de beste vulling! Nic&Mic biedt deze nu ook exclusief aan! We hebben gekozen voor binnenkussens gevuld met PET flessen. Zo is de vulling minder belastend voor het milieu en alsnog van zeer goede kwaliteit.
Vulling voor Pumla hoezen

Een kussenhoes van Ashanti verdient alleen de beste vulling! Nic&Mic biedt deze nu ook exclusief aan! We hebben gekozen voor binnenkussens gevuld met PET flessen. Zo is de vulling minder belastend voor het milieu en alsnog van zeer goede kwaliteit. De inhoud is wasbaar met behoud van volume en vorm (daardoor  duurzamer dan andere kussenvullingen), vlamvertragend, zeer veerkrachtig, licht in gewicht, voelt zacht en glad aan, maar toch stevig.


Tip voor de keuze van de juiste maat binnenkussen: bij een zware hoes (bijvoorbeeld kelim/ tapijtkussens of dik katoen) raden wij u aan om een binnenkussen van ongeveer 5 cm groter te kiezen. Bij dunne/ lichte hoezen kunt u dezelfde maat aanhouden als de hoes. 

Wij bieden al standaard 5 centimeter groter aan dan de hoes is, zo blijft het kussen langer mooi en het zitcomfort gegarandeerd.
 

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Jouw winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »