Unieke upcycle designs - Lobby Art - Kies je favoriet via WhatsApp - Verzendkosten NL vanaf € 4,95

Go to account settings

Slideshow Items

African Queen 195x300cm

€1.298,00
Op voorraad
SKU: ACT003

Het African Queen kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia van gemiddeld 80 gerecyclede niet draagbare jeans.

Levertijd: 1-2 werkdagen levertijd

Beschrijving

Het African Queen kleed is een eerbetoon aan alle sterke vrouwen die werken in de tweedehands kledingindustrie in Afrika. Het kleed is ontworpen door Eno Andrew Essien uit Nigeria en handgeweven in Kenia. Het bevat ongeveer 80 geupcyclede, niet-draagbare of niet-verkoopbare jeans, allen verzameld in Nairobi.

Door gebruikt textiel in te zamelen en te upcyclen, geeft Africa Collect Textiles (ACT) hét startsein voor een circulaire economie voor textiel in Afrika. Ze voorkomen dat materialen worden weggegooid op het land of verbrand worden in de open lucht. Daarnaast creëren ze gedegen en goed betaalde banen.

De afbeelding van de krachtige Afrikaanse vrouw is bewust groter dan het kleed zelf, haar ambities reiken verder en barsten uit de bestaande kaders.

 

Afmetingen: 195x300cm
Materiaal: spijkerstof, spijkerstof

 

Nog geen reviews

Voeg er een toe!

Blijf op de hoogte!

Geen zorgen, we overladen je niet met mails!

Mijn mandje — 0

Je mandje is momenteel leeg

Inloggen